Home Characters Contacts More blogs

2015. augusztus 2., vasárnap

#Itt a vége, fuss el véle!

Sziasztok!
Nos, elérkeztünk ide is, az első blogom végeztéhez. Remélem, nem öltök meg, és tetszik nektek a vég, én elégedett vagyok vele. Eredetileg sokkal szomorúbbra terveztem, de Lola felbukkant a szereplők között, ezzel lehetetlenné téve számomra azt, amit valójában akartam. És így is nagyon elégedett vagyok vele, szóval őszintén remélem, hogy ti is!
Itt a vége felé, ezt a hatalmas kihagyást legyetek szívesek, nézzétek el nekem, elromlott az amúgy is haldokoló gépem, így képtelen voltam az írásra. Otthon szerencsére – mármint Magyarországon – bütyköltek rajta valamit, ami miatt újra életre kelt, ám így sem javult meg teljesen. Mondhatjuk rá azt, hogy tovább haldoklik.
Deee, most térjünk vissza a blog legeslegelejére, eredeti cím szerint a Dream Come True –ra. Két évvel ezelőtt, 2012 decemberében vágtam neki, mikor is belecsöppentem a blogger világába. Az előtt, soha sem gondoltam volna, hogy évek múlva az írás a szenvedélyemmé válik, és, hogy felnőtt koromban is ezzel szeretnék foglalkozni.
Eredetileg a történet úgy szól, hogy Alexa White és a One Direction turnéja egybekapcsolódik, ahogy Alexa és Harry is egymásba habarodnak. Szerelmesek lettek volna, veszekedtek volna, aztán képbe került volna Nialler, mint harmadik személy, de semmi képen nem szeretett volna bele Alexába, hogy a végét, boldog happy end –el tudjam lezárni. Csak aztán átgondoltam dolgokat. Visszavettem a fejezeteket, és újra kezdtem mindent.
Így jött létre az Intricate – Bonyolult, melyben aztán Alexa Whitenak és a One Directionnek, nincsen közös turnéja. Harry beleszeret Alexába, és idővel Alexa is Harrybe, ám akkor már túl késő. Képbe kerül Niall és a Modest!, Harry pedig már csak azt veszi észre, hogy olyan lányba szeretett bele, aki elérhetetlen számára.
Azt hiszem ez a történet sokkal jobban sikerült, mint az előző, nem csak a fejlődő írástechnikámról legyen szó. A történésekkel, és szereplőkkel egyaránt.
És persze, mindez nem jöhetett volna létre egy kedves barátnőm nélkül, aki néha helyettem is kitalálta, miként fussanak a szálak, rengeteget besegített, fejlécet és designet csinált nekem. Egyszóval bármiben segítségemre állt, bármikor. Beccsu, úrnőm, nem tudom neked elégszer megköszönni!♥ ((nevére kattintva bejön blogger adatlapja, ahol válogathattok meglévő blogjai között;))
És akkor a végére pedig egy kis statisztikát osztanék meg veletek.
Rendszeres olvasók az évek alatt 61 60 ((tegnap, mikor ezt megírtam még 61 -en voltunk, de ez mára már csökkent)) gyűlt össze. Én nagyon nagy számnak tekintem ezt, elégedett vagyok vele, noha azt nem mondom, hogy nem vágyok többre, és többre.
Oldalmegjelenítések száma elérte az ötvenezret, és már túl is haladtuk. Remélem, hogy a blog befejeztével, ez nem apad el, és csak növekszik és növekszik.:)
Legtöbben azt hiszem a Facebook által figyeltetek fel a blogra, hiszen eléggé sok blogos csoportban hirdetem/hirdettem.

Tényleg remélem, hogy tetszett nektek a befejezés. Új blogomat már megtaláljátok, mely most Liames lesz. Úgy tervezem, hogy egy külön posztban hozok róla egy kis ismertetőt. Mindenesetre IDE kattintva, már elérhetitek!:)
Mérhetetlen hálával és köszönettel tartozom nektek, amiért kitartóak voltatok mellettem, erőt és ihletet adtatok kommentjeitekkel, amiért nem hagytatok cserben, és végig olvastátok Alexa és Harry történetét. Nagyon szépen köszönök mindent, és azt hiszem, hiányozni fog a történet!

Az Intricate –t ezennel hivatalosan is bezárom. 


1 megjegyzés:

  1. Damn girl! Befejezted! Végre! :D El tudod hinni? Ah, én örülök neki. Ki nem állhattam Alexát. Mindig is Lorry shipper voltam lol.

    Na, szall, asszem bele is kezdek a kis kommentembe, mely valószínűleg meg fog lepni téged. Valószínű, hogy nem számítasz rá. MEGLEPETÉS.

    Olvastam az első, igazi példányát ennek a történetnek. Amely vicces, hiszen eléggé kis bénácskán indult minden, aztán nézzenek oda, már a második blogodat tervezed! Szóval, míg az első „próbálkozásodat” olvastam, eléggé összecsapottnak éreztem, kicsit siettetettnek. Aztán egy kis időre rá, elkezdtünk beszélgetni. Mikor elmondtam a véleményem róla, emlékszem, hogy mennyire rosszul éreztem magam, de még mindig jobb volt, mint sem hogy valami hazugságot mondjak és adjam alád a lovat. Ekkor már javában írtad újra a történetet, melyben, mint említetted, sokat segítettem. Azonban a tied az érdem, hiszen én csak ötleteket dobáltam feléd, te pedig értelmes, kerek mondatokba szőtted őket.

    Szerintem már mindenki tudja, hogy a kedvenc szereplőm, Lola. Alexa mindig is az ellenségem marad. Megbántja Harryt, aztán összetöri Niallt? Hülye liba! Azonban Lola… ah, az a lány egy kész csoda! Összepakolgatta Harry szétesett darabjait, boldoggá tette, teszi őt. És ez engem is megmosolyogtat, még ha csak egy kitalált történetről is van szó.

    Az írásod rengetegszer ösztönöz arra, hogy neki kezdjek egy újabb résznek, bár ezt sosem mondom. Amikor néha-néha megkérlek, hogy írjál már nekem valamit, mert elakadtam, mindig megjön az ihletem azután, hogy elolvastam, amit te alkottál. Szerintem ezzel tisztában vagy, de az It’s Too Late című blogod megsiratott, és az epilógust milliószor olvastam el. :D Valami mindig bekattan nálam, hogyha Harryt sírni látom, ebben az esetben olvasok róla. Végem van, ha a gyerek szomorú és csak ölelni szeretném, amíg meg nem nyugszik. Na, de ez már más téma lolz.

    Összességében, csak gratulálni szeretnék. Tisztában vagyok azzal, hogy nem volt egyszerű újra kezdeni egy történetet, hiszen tapasztaltam már a Kimes blogomnál. Örülök, hogy segíthettem neked összedobni ezt a kis történetet, és hogy kitetted az eléggé bénácska kis fejlécet, amit készítettem. :D A Liames szerintem sokkal jobb lett! Ah, damn, man, alig várom már, hogy neki kezdj annak a blognak. :D

    u.i.: Alexa mehet New Yorkba vagy hova! Narrynek nincs rá szüksége, muhahahaha.

    Úrnőd, Queen B.
    ♥xx

    VálaszTörlés