Home Characters Contacts More blogs

2015. november 2., hétfő

#Új blog

HEEEY MINDENKI!

Szeretném egy kicsit hirdetni a blogomat, mely nem régen indult, és már fent van hat fejezet. Ezúttal viszont nem Harry Styles a főszereplő, hanem Liam Payne.:3 Idk mit mondhatnék róla, inkább olvassátok el az ismertetőt, és nézzetek be, ha tetszik.:) Xx.Chanel élete fenekestül megváltozott, mikor pár évvel ezelőtt elköszönt szüleitől, és véget vetett fényűző életének. A szőkeség nem erre vágyott. Egyáltalán nem. Őt nem érdekelték a szöszi hajú Barbie babák, teadélutánok, balett órák, zongora leckék.
Chanelt vonzotta a rossz, és minden, ami jó, pedig taszította. Egyszerűen késztetést érzett a rosszalkodásra, habár azt a kisgyerekek csinálják. Ő egyszerűen a valaha legelvadultabb tinédzser volt, és ez huszonkét éves korára sem változott. Így történt az, hogy Chanel elhagyta Amerikát, a napos, homokos Californiát és a borongós Londonba költözött. Az a szabadság érzet, amikor akkor költözött a testébe, még mindig érzi. Egy új élete kezdete volt.
A kis Montgomery lány utált múltjára gondolni. Utálta emlékei azon részét, ahol szalagokkal volt felkötve a haja, mini kopogós cipőben szaladgált palotájukban, kuncogva cipői által kiadott hangokon. És hiába költözött el, nem emlékezteti őt semmilyen tárgy, sem személy múltjára, mégis gyakran eszébe jut gyerekkora.
Chanel új élete már négy éve elkezdődött. Hála Damonnak – kit egy részeg éjszakán ismert meg –, Chanelnek újra barátai lettek. Sőt, mi több. Ezek a barátok nyújtottak neki, egy boldog, biztonságos életet. Noha a biztonság sem adatott meg mindig.
Chanel és barátai (vagy akár nevezhetjük őket most már testvéreinek is), profi rablóbanda, akik hazudnak, csalnak, lopnak, verekednek, és, ha arról van szó, akár emberi életek is múlhatnak ki miattuk.
Chanel tehát ezt választotta: a bűnözést. És jobban érezte magát, mint bármikor máskor. Boldog, felelőtlen és szabad volt.
Ezen kívül is mindene megvolt, amit csak szeretett volna. Illetve csak majdnem minden.
Ő maga sem vette észre, de fájón vágyott egy szerető társ után. Fájón vágyott a szerelem után.
Aztán derült égből villámcsapás, és ott állt előtte az a személy, kinek szívet ajándékozná és rájött, hogy a szerelem mégsem olyan gyönyörű, mint ahogy azt elképzelte.

Betrayal - Árulás

1 megjegyzés:

  1. csak így tovább!:) itt egy kis meglepi:)

    http://who-says-you-are-not-beautiful.blogspot.hu/2016/01/dij.html

    VálaszTörlés