Home Characters Contacts More blogs

2014. augusztus 26., kedd

#11. - Még mindig azt állítod, hogy nem vagy szerelmes belé?

Dear readers
Hey gyerekek, megjöttem az új résszel! A következő kedden már megkezdődik az iskola sajnos, ami nekem egyet jelent újra a hetedikkel, mivel kiköltöztünk külföldre Ausztriába, és a nyelv miatt, ami nem megy még nagyon jól, muszáj újra kezdenem a hetedik osztályt. Ezért lehet, hogy nem fognak mostantól rendszeresen jönni a részek, ráadásul, még egy van megírva, a tizenharmadiknak meg még csak az eleje van meg.:/ Próbálok írni, és sietni, de tényleg nem ígérek semmit!
A blogon új kinézet van, melyet még egyszer köszönök Cassidynak, csodálatos munka!:)♥ Köszönöm a két pipát, és egy kommentet, remélem ide is kapok!(;
Jó olvasást Babies!:*♥


Patricia F.
Harry Styles

2013. február 23.
- Hé, Alexa! – jön oda mellénk Niall, Alexa pedig egyből elhúzza a kezét és kipirulva Niallre néz. Elpirult. Ó,
anyám! – Gyere! - mondja mosolyogva és megfogja azt a kezét, amelyiket az előbb még én fogtam, és húzni kezdi le a dombon.
- Ez meg mi volt? – váltja fel őket nővérem.
- Láttad? Fogta a kezem – sóhajtok nagyot mosolyogva és őt nézem, amint nevetve fut Niall elől.
-  Láttam. De mond… Normális vagy? Engem izélsz, hogy tartsam a szám, erre te mindenki előtt a kezét fogod és el sem engeded.
- Héj, ő sem húzódott el! És nem gondolkoztam mikor csak a gyönyörű szemeibe bámultam, szóval ne csessz le emiatt! Különben is. Mikor Niall felé fordult elpirult. Miattam.
- Komolyan?
- Igen!
- Harry, ez azt jelenti, hogy…
- … hogy én sem vagyok közömbös Alexa számára.
- Nem biztos. Talán csak jó fejnek tart. Vagy viccesnek.
- És azért pirult el, mert vicces vagyok?
- Te lüke, azért pirult el, mert fogta a kezed, mikor a fiúja mellettetek állt.
- Vagy inkább azért, mert fogta a kezem.
- Na, jó Harry, inkább menjünk! – indul meg, én meg követem még mindig ugyanúgy mosolyogva. A domb aljára érünk, miközben a fiúk azon mesterkednek, hogy ki hogy üljön a csónakban.
- Hány személyesek? – kérdezi Gemma.
- Négy – válaszolja Liam.
- Hagyjuk, akkor a szerelmeseket egyedül, mi meg üljünk a másikba – mondja vigyorogva Louis.
- De te hülye, most beszéljük, hogy négy személyes a csónak – röhögi ki Zayn.
- Jó, hát, de négyen vagyunk – néz rajtunk gyorsan végig.
- Ez még mindig öt – mondom a szememet forgatva.
- Louis, hányszor buktál matekból? – kérdezi Liam, miközben beszáll az egyik csónakba.
- Egyszer sem! – ölti rá ki a nyelvét, majd durcásan beszáll mellé. Ekkor oldalba bököm a könyökömmel Gemmát, hogy szólaljon már meg az érdekünkben. Veszi is a lapot és Niallék felé fordul.
- Ti kettesben szeretnétek lenni?
- Hát nem most jött el a romantikázásnak az ideje, szóval, gyere Gemms – ugrik bele a másik csónakba Alexa, mire Gemma vigyorogva követi, utánuk pedig Niall ül be. – Harry? Jössz? – paskolja meg maga mellett a helyet mosolyogva Alexa, mire szélesen vigyorogva, mellé ülök és a vigyor letörölhetetlen az arcomról.
A másik csónakban, ahol a fiúk vannak veszekedés támad, hogy ki evezzen, de még mielőtt nálunk felrakhatná bárki is a kérdést, megszólalok:
- Én és Niall evezünk, ti meg ügyeljetek rá, hogy hamarabb a túl oldalra érjünk, mint ők – bökök át vigyorogva és felkapom az egyik evezőt, és mivel én nem mászok át a másik oldalra, ezért Niall ül oda, én pedig maradok a barátnője mellett. Egyszerűen nagyszerű!
Niallel evezni kezdünk, mire mi meg is indulunk, és egyre távolodunk a parttól.
- Srácok, mellényeket nem kéne felvenni? – veszi elő Gemma az ülések alól, mire megállunk, és mindenki magára húz egyet.
- Fiúk, vegyetek fel ti is! – kiáltok át hozzájuk, mire Liam előveszi és mindenkire ráparancsolja. Mi tovább evezünk, és végre a másik csónak is belejön és indulnak utánunk.
- Azért vicces – szólal meg Alexa –, hogy február vége van. És mi a napsütésben csónakázunk.
- Jé, tényleg! – tűnik fel Zaynnek is.
- Azért máshol ilyenkor még hó van nagykabáttal, meg kesztyűvel és csizmákkal. Ma beszéltem anyával, és azt mondta, nálunk nagy hó van.
- Miért, hol laknak a szüleid?
- New York.
- Hű, az innen aztán messze van! – mondja Gemma.
- Bizony. De nem olyan vészes. Már hozzászoktam – mosolyog.
- Na és akkor, hogy kerültél te ide, ha a szüleid New Yorkban vannak? – teszem fel a kérdést, mert végre valahára, így megtudhatok többet is róla.
- Hát én ott születtem. Aztán ideköltöztünk Londonba. Tizenkét éves koromig nem is jártam a szülővárosomban, habár megtehettük volna, ráadásul apai rokonaink is ott vannak, csakhogy anya anyukája beteg volt mikor én születtem, és ide költöztünk, hogy anya itt legyen vele. Aztán hat éves koromban a nagyi meghalt, a papa meg magára maradt, depressziós lett, és anyára számíthatott csak, mivel anyunak nincs testvére. Így továbbra is maradtunk. Apa közben hazajárt a szüleihez, de engem anyu nem engedett, mivel anyu és apa szülei nem kedvelik egymást, amivel apa tisztában volt, így hagyta is a dolgot. Aztán pedig a papa is meghalt. Visszaköltöztünk New Yorkba, anya és apa családja kibékültek, így minden rendben volt. Közben anya és apa vállalkozása kezdett híres lenni, és folyton dolgoztak, nekem a nagybácsikám pedig igazán befolyásos ember, így elintézett nekem egy találkozást a menedzserrel. És ez lett belőle. A bácsikám itt lakik, ezért nem is olyan régen ide költöztetett. Anyuék meg maradtak a vállalkozás miatt.
- Milyen vállalkozása van anyukádéknak? – kérdezem, mert csak én ébredtem fel a kábulatból.
- Apukájáé New Yorkban tíz Nandod’s! – jelenti be csillogó szemekkel Niall.
- Wow.
- Anyunak meg rendezvényszervező cége van, amiben ugye apa is benne van, szóval röviden ennyi.
- Nem semmi – mondom elismerően, mire Alexa felém néz, és rám mosolyog.
- Jó, de most meséljetek valamit ti is! – mondja, miután egy ideje csendben vagyunk.
- Hmm, mi is volt az, amit anya nem olyan rég mesélt Harryről – kezdi a fejét törni Gemma, mire felkapom a fejem.
- Hééj! Semmi ilyet nem szeretne hallani senki!
- Dehogynem! Gemm erőltesd meg az agyad! – kiáltja Louis én meg villámló tekintettel meredek rá.
- Ugyan Harry, ne szégyenlősködj! Gemma? – mondja vigyorogva Niall.
- Kösz Niall – motyogom bosszúsan és Alexára pillantok, aki engem néz mosolyogva. Mikor észreveszi, hogy én is őt nézem, a szemembe pillant, majd Niall felé fordítja a fejét, hogy ne lássam, de én így is észrevettem, hogy elpirul. Megint!
- Á, meg van! – néz rám eszelősen Gemma, de utána lehervad a vigyor az arcáról. – Elfelejtettem!
- Mi? Ne már! – háborodik fel Louis, többiek, meg nevetni kezdenek.
- Hirtelen akartam mondani, és most meg nem jut az eszembe.
- Haha! – mondom vigyorogva, ő meg összeszűkített szemekkel rám nyújtja a nyelvét.
- Héé, most versenyzünk? – kérdezi Zayn, mire elvigyorodok és bólintok. – Liam, Louis, húzzatok már bele, ők sokkal előrébb vannak!
- Te csak ne parancsolgass nekem Malik! – áll meg Louis és Zayn felé mutogat. – Gyere akkor te evezni, ha azt hiszed, ennyire könnyű dolog!
- Louis, evezz már, egyedül nem bírom! – szól neki Liam erőlködve, mire Louis észbe kap és eszeveszettül kezdenek evezni, bár mi így is hamarabb érünk a túlsó partra. Niall feláll, leveszi magáról a mentőmellényt, majd kiszáll, és a kezét nyújtja Alexának, de Gemma csap bele és száll ki a csónakból. Észbe kapok, hogy Gemms ezt miattam csinálta, így már kint vagyok a parton, és nyújtom a kezem Alexának, ahogy ő nyújtotta a kezét nekem az autóban. Leveszi a mellényt, közben felsője felcsúszódik a hasáig, köldöke kilátszik, és mindezt végig nézem, majd mikor lehúzza felsőjét és rám pillant, elpirulok. Megfogja a kezemet és kiszáll, majd el is engedi, és kacér mosollyal megköszöni. Biccentek, és elfordulok, közben pedig még mindig a hatása alatt állok és próbálok uralkodni magamon, nehogy megint elpiruljak.
Niall és Alexa letelepedtek a fűre, én pedig Gemma mellé megyek.
- Köszi!
- Hát, Niall nagyot nézett – kuncog. – Nincs mit. De neked miért vörös a fejed?
- M- még mindig az?
- Igen! – nevet. – Mitől vörösödtél el?
- Hát, levette a mentőmellényét, és felhúzódott a felsője is, én meg közben őt néztem, aztán lehúzta a pólóját, és észrevette, hogy figyeltem a hasát, én meg elpirultam – motyogtam a végét, Gemms meg nevetésben tört ki. – Ajj, ne nevess már!
- Öcsi, te szerelmes vagy!
- Mi? Én? Nem! Csak… tetszik Alexa.
- Nem Harry. Te szerelmes vagy Alexába.
- Menj már! Nem vagyok én szerelmes!
- De igen! Látszik rajtad. Az vagy. Méghozzá nagyon.
- T- tényleg? Én… régen voltam már szerelmes.
- Ráadásul most viszonzatlan szerelembe estél.
- Nem viszonzatlan! – kiáltom, mire Alexáék furán néznek rám, közben pedig beérkeznek a parthoz a fiúk is. – Szerintem – folytatom halkan. – Elpirult, fogta a kezem és szemeztünk.
- Mi? Milyen szemezésről beszélsz?
- Hát, amikor először megláttam. Akkor sokáig egymás szemeibe néztünk, mosolyogtunk, és nem ő szakította meg, hanem én, mivel, ugye Niall megzavart.
- Ó, hát ezt kihagytad. Nem kapta el a tekintetét?
- Nem! És olyan aranyosan mosolygott hozzá – haraptam az alsó ajkamba.
- Még mindig azt állítod, hogy nem vagy szerelmes belé? – vonja fel a szemöldökét Gemma, majd otthagy, ráugrik Louis hátára és nevetésben törnek ki.
Tényleg szerelmes lennék Alexába? Akkor ez volt, és van az, amit érzek? Ez lenne a szerelem? Hogy éjjel- nappal máson sem jár az eszem, csak róla, hogy vele álmodom, hogy izzad a tenyerem és izgulni kezdek, ha a közelemben van, a gyomrom liftezik, és mintha ezer lepke verdesne a szárnyukkal a hasamban? Hogy vágyom hangjára, érintéseire, ajkaira? Hogy betegesen szeretném, hogy az enyém legyen örökön örökké?
Gondolataimba mélyedve állok ott a fa alatt, és belém csap a felismerés, hogy hát én tényleg szerelmes vagyok Alexába. És Gemmának igaza van. Úgy néz ki, hogy ez egy viszonzatlan szerelem. De nem sokáig.
- Harry! – szólít a nevemen a gyönyörű dallamos hang, én pedig mosolyogva felkapom a fejem. Alexa mellettem áll, felnézve rám, az arcomat fürkészi. – Minden oké?
- Persze, minden rendben!
- Akkor jó. Min gondolkodsz? – ül le a falevelek közé, én meg követem.
- Á, tudod, csak a turné. Izgulok kicsit.
- Ez természetes. Én is izgulok, pedig az enyémig van még majd’ egy hét.
- Mi viszont holnapután kezdünk hat órától a londoni O2 arénában.
- Nyugi – nyúl a kezem után, megfogja és megszorítja – minden rendben lesz! Én is ott leszek. És tudom, hogy minden rendben lesz, sőt, fergeteges bulit fogtok csinálni a srácokkal.
- Kösz – mosolygok rá, a hasamban pedig életre kelnek a lepkék. – Te is ott leszel?
- Naná! Ki nem hagynám – mosolyog aranyosan.
- Szuper!
Ezek után Alexával még beszélgetünk, főleg a turnékkal kapcsolatosan, és mikor ő beszél én csodálattal figyelem arcát, mozdulatait. Csodálatos ez a lány!

6 megjegyzés:

  1. Wow! Nagyon jó rész lett! ;) Na és Louis meg a matek... :"DD Fúú.
    Ó és nagyon szép az új design! ♥♥♥ :) :D <3 <3 ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! És örülök, hogy tetszik! ^__^♥♥

      Ölel,
      Patricia F.

      Törlés
  2. Szia!
    Megint olyat alkottál, mint amilyet még nem olvastam blogban, részként. Csónakázást tényleg nem láttam, csak jachtot, fényűzést, és hasonlót. Úgyhogy nagyon tetszett az egyszerűsége, és Gemma is tökéletesen megragadja a szálakat. (Csak azt nem vette észre, hogy szemeztek :D ) A leírt, megalkotott karakterrel semmi bajom nincsen, hanem (ez sem baj ugyan) Zendaya már sokszor előfordult a blogokban. Várom a következő rész :)
    Puszi:
    Rebeca M.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerbusz!:) El sem tudod képzelni mennyire örülök neki, hogy tetszik!:3 Anno azért választottam Zendayát, mert alig láttam blogokon(:D), és mert imádom színészként és énekesnőként egyaránt.(:
      Kedden jön is a következő rész!:p

      Ölel,
      Patricia F.

      Törlés
  3. Hűűű. Én, mint bétád, eleve meg mondom, hogyha egy rész nem lett elég jó, vagy ellenkezőleg; nagyon jó lett. Ezt a részt, nem volt esélyem elolvasni előbb, így hát most volt rá esélyem, és imádtam. De tényleg. Eddigi kedvenc karakterem, Gemma. Amúgy is imádom a csajt, de a történetben még jobban érvényesül a szeretetem iránta. :D
    No, meg mivel már körülbelül tudom, hogy mi lesz várható a jövőben, ami a sztorit illeti, még inkább kíváncsi vagyok arra, hogy miként fogod mindezt megvalósítani! :)
    Őszintén várom a következő részt. :D♥x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, anyukám, álmomban nem gondoltam volna, hogy te vagy az, akitől kaptam még egy megjegyzést, és most itt visítozok. Nagyon köszönöm, hogy írtál nekem, a következő rész pedig megszokottan kedden jön.:)♥♥

      Ölel,
      Patricia F.

      Törlés